Alergije in neuradna medicina

15. 02. 2013
0 Komentarjev

Ker želimo dati besedo tako uradni kot alternativni medicini, v okviru teme o alergijah pišemo tudi o bioresonanci, ki se uspešno spopada z njimi in tudi z drugimi boleznimi.

Pogovarjali smo se z gospo Vesno Kovač, bioresonančno terapevtko. Že ob prvem srečanju z njo je mogoče opaziti njene bogate izkušnje – pa ne le zdravstvene, tudi tiste življenjske. Ko pa jo med terapijami bolje spoznaš, odkriješ tudi njeno veliko širino, toplino, modrost in željo pomagati pacientom v stiski.

Z nami je z veseljem spregovorila o svojih dolgoletnih izkušnjah z zdravljenjem alergij. Primerov je veliko, uspehov prav toliko.

O bioresonanci
Pri alergijah z bioresonančno terapijo dosežemo zmanjšanje prekomernega oziroma bolezenskega zavračanja organizma na ‘normalne’ snovi, s katerimi se srečujemo prek prehrane ali v okolju. Ko zasledimo alergijo na določeno sestavino, naredimo terapijo, ki omogoči zmanjšanje prekomernega odziva, in pacient lahko ponovno zaužije, spije ali je v stiku s snovjo, na katero je bil pred tem alergičen. Prav tako lahko dosežemo izločanje toksinov ali uničenje prekomerno prisotnost bakterij ali virusov.

Izkušnje
Z bioresonanco delam že več kot deset let, ki so mi prinesla bogate izkušnje in izzive. Prepričana sem, da sta vztrajnost in doslednost tako z moje kot strani številnih pacientov obrodili vidne rezultate, ki me nadvse veselijo. Ko dosežemo končni uspeh, ga imenujem ‘balzam za dušo’.

Dosedanje izkušnje s pacienti kažejo, da je nadvse pomembno odstraniti sleherni vzrok bolezni, kajti šele po tem je telo zmožno obnove in normalnega delovanja, kar pa seveda zahteva veliko vztrajnega in rednega dela tako za pacienta kakor tudi za nas. Zato poudarjam, da je nujno pozdraviti sleherni alergen, razstrupiti telo vseh motečih toksinov, da dosežemo želeni cilj: zdravje. Vsekakor pa je potrebna tudi sprememba pri izbiri hrane in pijače, več rekreacije in sprememba v odnosu do življenja in vsakodnevnih ovir – istočasno se naučimo živeti brez stresa.

Rezultati
Z bioresonanco dosegamo odlične rezultate tudi pri številnih kroničnih ‘neozdravljivih’ obolenjih, tako smo že večkrat dosegli ozdravitev diabetesa, skleroze multipleks, zvišanega krvnega pritiska, raka, holesterola, depresije, hepatitisa, kroničnega vnetja ledvic, astme, dermatitisa in ekcema, preprečili konizacijo in še in še. Vsi smo jokali od sreče, ko je shodil paraliziran fant – to pove vse.

Sodelovanje z uradno medicino
Z uradno medicino ves čas posredno sodelujemo, saj je v našem interesu, da pacientu vsestransko pomagamo. Sodelovanje se ne dogaja direktno, vendar vedno v posrednem smislu in vzporedno z njihovim načrtom zdravljenja. Le redko pride do zavrnitve s strani uradne medicine, kar pa obžalujem, saj takšni dogodki prizadenejo pacienta in motijo potek zdravljenja.

Po kočani terapiji so pacienti zdravi pet in več let, in ko jih vidim, da so srečni, v polni kondiciji in zdravi, in ko se pohvalijo z dobrim zdravjem, je to največje zadovoljstvo po opravljenem delu.

Komu se priporoča bioresonančne terapije?
Bioresonanco priporočam vsem, ki se dnevno borijo z raznimi zdravstvenimi težavami, ki se nikakor ne izboljšajo, ali so brez energije in moči za vsakodnevna opravila, ko se z raznovrstnimi pregledi ne najde vzroka, vsem, ki so bolehni že vrsto let ali imajo težave s kroničnimi obolenji ali ponavljajoča akutna obolenja, kot so dermatitisi, alergije, neplodnost, revmatične težave, kronična obolenja ledvic, jeter, želodca, srca, grla, sinusov ali pljuč in še in še.

Vsekakor pa priporočam vsakemu, ki je prestopil četrto desetletje, naj opravi kontrolni pregled in se prepusti preventivni razbremenilni terapiji za boljše zdravje in večjo varnost pred hujšimi obolenji. Pa srečno!

Piše: Lara Kos
Foto: Peter Irman