Oglaševanje

VAŠA NAJPRIJAZNEJŠA POT DO LJUDI.

PRIJAZNO OGLAŠEVANJE.

REVIJA ŽIVLJENJE – občutljiva. Prodorna. Neodvisna. Pronicljiva. Sočutna. Zgovorna. Močna. Raziskovalna.

Naša revija si je zastavila ambiciozen cilj; govoriti v imenu življenja.

Zdravje z uradno in alternativno medicino, prosti čas, dobro počutje, odnosi, življenjske zgodbe, razmišljanja, prehrana, gibanje, lepota, pogovori, misli in zamisli, vse, kar utegne napolniti, sprostiti, obogatiti naš dan. Naše zgodbe tako informirajo, razkrivajo, odstirajo in razpirajo najrazličnejše tematike.

Radi pišemo o vsem, za kar menimo, da je dobro za naše srce, ker to daje duhovno in čisto stvarno zdravje. Na straneh Življenja, je ‘ujet’ naš vsakdan.

V njej bo vsak našel kaj zase, saj je namenjena širšemu krogu; vsem starostnim ali statusnim skupina: starševstvo, jesen življenja, najstništvo, mladi odrasli, … S tem vpeljujemo generacijsko brezčasnost. Naša posebnost je tudi dostopnost revije na različnih platformah. Tudi za ljudi s posebnimi potrebami (slepi, slabovidni, …) – naša revija je zvočno posneta, kar nam daje dodano vrednost – edinstven pristop v medijih našega prostora.

(P)osebno, Odkrito, Utrip (zdravja, alternative, počutja, lepote, okusa, gibanja), Obzorja, (K)resnice, Občutljivo, Portret, Raziskujemo, … so samo nekateri razdelki revije, ki bodo napolnjeni z informacijami, ki so pridobljene in podane drugače – ko govori življenje, mu je treba prisluhniti s posebno občutljivostjo.

Revija Življenje.
Za ljudi. Od ljudi.

ZA OGLAŠEVANJE SE OGLASITE NA:
031 709 999 ali na urednistvo@beremzivljenje.si