Prihaja pomlad

15. 02. 2013
1 Komentar

Pomlad je resnično razlog za praznik. Lahko ga praznujete tudi tako, da v družinskem krogu skupaj ustvarite nekaj lepega. Lastno ustvarjanje je čudovit način boja proti potrošniški družbi, zato kar pogumno na delo!

Za pomladno vilo porebujete košček filca poljubne barve (5 x 12 cm), leseno kroglico z luknjo na sredini premera 20 mm, dve drobceni leseni kroglici z luknjico (3 mm), dve kosmateni žički (za čiščenje pipe), sukanec, šivanko, volno ali vrvice za lase, lepilo.

1. Vili izrežete oblekico (glej fotografijo) in jo poljubno okrasite. Na sredini naredite luknjico za vrat.

2. Eno žičko prepognete na pol. Na istem mestu ovijete drugo žičko – krajši konec potisnete skozi luknjico na oblekici in nanj nataknete glavico ter jo pritrdite z zanko, ki jo oblikujete iz iste žičke. Iz daljšega konca naredite veliko zanko in jo zaključite pod vratom vile.

3. Na konce nataknete drobne kroglice za roke in oblekico sešijete. Če boste vilo obesili, privežite daljši sukanec za žičko na vrhu glave, potem prilepite še lase in nataknite kapico, če želite. Nato uživajte ob pogledu na svojo stvaritev in se veselite ob prijetno in ustvarjalno preživetem času z otroki.

‘Ujemite’ v fotografijo trenutke, ki jih preživljate s svojo družino v spomladansko obarvani naravi in nam jih pošljite.
Izmed vseh prispelih fotografij bomo izžrebali tri pošiljatelje,

ki prejmejo družinske pakete za nego kože Kozmetike Afrodita,
vsak v vrednosti 20 evrov.

Fotografije lahko do 15. marca pošiljate na:
urednistvo@beremzivljenje.si.

Prejemniki nagrad bodo objavljeni v naslednji številki revije Življenje.

 

Piše: Špela Casagrande
Fotografije: (W)isible photography