Raziskujemo

14. 06. 2013
0 Komentarjev

Zdravilišče z bogato zgodovino

Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani. Leta 1403 se je voda prvič uporabljala v zdravstvene namene in je idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških in uroloških obolenj, revmatičnih in revmatizmu sorodnih obolenj, zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema.

Pripravili smo ugodne pakete za pare, paket razvajanja z brezplačnim prevozom za upokojence, all inclusive ponudbo za mlade družine z ugodnimi popusti za otroke.

Wellness ponudba: bazenski kompleks z veliko teraso za sončenje, masažno-lepotni center in salon za nego las Hiša na travniku, Dežela savn.

Ljubitelji rekreacije lahko koristijo raznoliko ponudbo športnih aktivnosti: tenis igrišča na peščeni podlagi, namizni tenis, balinišče, kegljišče, vrtni šah, trim steza. Možna je brezplačna izposoja palic z nordijsko hojo in koles.
.
TERME DOBRNA, T: 03 78 08 110, info@terme-dobrna.si, www.terme-dobrna.si

 
Zanesljiva pomoč pri sončnih opeklinah

Sonce pogosto poškoduje kožno povrhnjico, kar vodi k pordelosti in vzdraženosti kože, sončne opekline pa nas tudi pečejo in dajejo občutek zategnjenosti. Opečena koža izgubi vlago, ki je zelo pomembna za ohranjanju mladostnega videza in prožnosti.

Bepanthol losjon za telo vsebuje provitamin B5, ki pomaga ohranjati vlažnost kože. Namenjen je negi izsušene, vzdražene in pordele kože po sončenju. Bepanthol losjon krepi kožo predvsem, če izpostavljena zunanjim vplivom: soncu, vetru in vodi, ko se odzove tako, da postane suha, napeta, občutljiva na dotik in deloma pordela.

Opečeno in izsušeno kožo prijetno ohladi, pomiri pordelost in vzdraženost ter pospeši njen proces obnavljanja. Koži vrača prožnost in mehkobo, zato je pri negovanju kože po sončenju, prhanju ali kopanju nepogrešljiv.