Raziskujemo

15. 02. 2013
0 Komentarjev

Laboratorij v vaših rokah

Ne samo redni zdravniški pregledi, v pomoč pri odkrivanju bolezni nam je tudi osebna diagnostika, s katero odkrivamo spremembe v telesu, ki lahko vplivajo na razvoj bolezni.

Obstajajo testi za domačo uporabo, prav tako pa je na voljo vse več laboratorijskih preiskav. Do informacije o svojem zdravstvenem stanju tako pridemo hitreje, zadostuje že obisk lekarne ali diagnostičnega personaliziranega laboratorija, ki ponuja tri vrste izdelkov: hitre teste za domačo uporabo, wellness teste, pri katerih se analiza hormonov naredi iz sline, ter nutritivno diagnostiko, kjer se ugotavlja intoleranca na hrano iz krvi.

Skrb za zdravje in z njim osebna diagnostika postajata osebna vrednota in lahko močno izboljšata kakovost življenja. Več informacij na www.idiagnostic.si.

 

—————————————————————————————————————————————————————————-

Novo na trgu: Glizigen

Tabu tema še vedno ostajajo okužbe s herpes virusi na genitalnem predelu in anogenitalne bradavice. S herpesom na genitalijah se pri nas sreča skoraj vsak tretji Slovenec. Dobrodošlo pomoč pri tovrstnih težavah bo na našem tržišču pomenil nov izdelek, do sedaj prvi in edini, ki bo v prosti prodaji.

Na slovenski trg prihaja Glizigen, popolnoma naraven izdelek, ki ne vsebuje mil. Ob uporabi ni agresiven, ne peče in ni problematičen ter nima znanih neželenih stranskih učinkov. Namenjen je negi oz. podpori pri  virusnih okužbah kože, kot so ravno genitalni herpes, herpes na ustnicah, afte, anogenitalne bradavice, HPV, herpes zoster (pasovec), norice in druge. Glizigen je možno dobiti v različnih oblikah, in sicer kot mazilo za ustnice, pršilo ali intimni gel.