Resonanca zdravja

14. 06. 2013
0 Komentarjev

O moči tehnologije, ki popolnoma neinvazivno in enostavno zdravi najrazličnejše tegobe. Alternativni pristop za dosego zdravja in na splošno dobrega počutja omogočajo posebni aparati Biospectrum. Ti sprožajo resonance, ki ‘nihajo na ravni zdravja’. Več nam bo povedal Igor Snoj iz Biospectrum centra iz Škofljice. 

Našim bralcem bova najprej predstavila ‘tehnologijo’ – aparate, ki oddajajo posebno sevanje – valovanje, s katerim lajšamo ali odpravljamo mnoge težave, ki nas pestijo v vsakdanjem življenju. Najprej razloživa, kako aparati Biospectrum, kakor jih imenujemo, delujejo in kaj lahko zdravimo z njimi?
Biospectrum aparati so zagledali luč sveta na začetku osemdesetih let, ko je kitajski zdravnik dr. Zhou Lin na podlagi osnovnih načel stare kitajske medicine in poglobljenih kliničnih raziskav izpostavil novo tehnologijo, ki ustvarja t. i. Bio-Frequency Spectrum (BFS) – spekter fizikalnih informacij, kot jih oddaja zdrav živ organizem. Strokovnjaki so najprej analizirali biofrekvenčni spekter človeškega telesa in se z neko napravo poskušali čim bolj približati naravnemu človeškemu spektru. Z napravo Biospectrum jim je uspelo ustvariti valovanje, podobno valovanju zdrave človeške celice. Shema prikazuje frekvenčno območje delovanja (valovanja) naprave Biospectrum (0,5 źm do 104 źm). Istočasno je to biofrekvenčno območje – biospekter zdravega človeškega telesa. Deluje na preprostem fizikalnem spoznanju, da dve valovanji iste frekvence interferirata in tvorita v našem primeru tako imenovano bioresonanco. Fenomen je podoben kot recimo pri glasbenih vilicah, ki prenašajo vibracijsko energijo na strune kitare. Na podoben način se ‘vibracije’ naprav iz Biospectrum prenašajo na celice in celotno človeško telo ter tako ustvarjajo bioresonanco. Značilnost obolelih človeških celic je namreč v tem, da izgubijo lastno frekvenco, kar privede do obolenja celic in organov. Dolgotrajna izguba osnovne lastne frekvence povzroča okvare, odmiranje ali deformacije celic. Zaradi te značilnosti je tako Biospectrum naprava, ki omogoča celovit proces samozdravljenja brez uporabe biokemičnih preparatov. Ti namreč pogosto delujejo na odpravi simptomov, ne pa na odpravi vzrokov obolenj. Velika pridobitev medicinske naprave Biospectrum je v tem, da zelo pozitivno deluje na stres, depresije in ostale psihične vzroke, ki velikokrat kvarno vplivajo na zdravje. Delovanje na bioenergetskih nivojih omogoča celovito zdravljenje.

Če se zdi komu to prevelika znanstvena fantastika, povejva, da gre za aparate, ki imajo ‘znanstveno podlago’ in izjemne rezultate. Da, naši aparati so plod  znanstvenih raziskav, ki smo jih omenili.
Kitajski strokovnjaki so razvili več teh naprav. Naj omenim nekaj najbolj praktičnih, ki se največkrat uporabljajo. Kabina Biospectrum na primer ustvarja posebne pogoje, ki omogočajo intenzivno in aktivno znojenje in aktivno razstrupljanje celotnega telesa že pri 35 do 40 °C. Primerna je za vse generacije ljudi, tudi za ljudi, ki ne prenašajo običajne savne. Idealna je za aktivne in rekreativne športnike, menedžerje in stresne poklice.

Omogoča hitro in učinkovito krepitev notranje moči. Sledijo še druge naprave, ki služijo bolj za obdelavo na določenem delu telesa, če se lahko tako izrazim. So različne po obliki, velikosti in moči.

 

Vse naprave delujejo na neposreden in posreden način. Neposreden termični učinek deluje lokalno in neposredno na mikrocirkulacijo telesa. Pospešuje prebavo in oskrbo s hranili. Pomaga pri razstrupljanju telesa. Povečuje obnavljanje žarjenih tkiv. Posreden netermični učinek predstavlja edinstven bioresonačni učinek in omogoča dvosmerno uravnavanje različnih funkcij človeškega telesa. Deluje globinsko in krepi delovanje živčnega in hormonskega sistema. Učinkovito deluje na kostna tkiva in aktivira delovanje notranjih organov.

Gotovo je prvi korak, ko se odločimo za terapijo, sploh ob nepojasnjenih težavah, analiza stanja. Kako ta poteka?
V našem centru na Škofljici se izvajajo terapije. Seveda je priporočljivo najprej izvesti bioenergetsko analizo. Te analize telesnega stanja v našem centru opravlja priznani bioenergetik in radiestezist g. Stanislav Lisjak, ki ima na tem področju bogate, več kot desetletne izkušnje. Na tej osnovi se določi usmerjenost in obseg terapije. Lahko pa se terapije izvajajo tudi na osnovi že znanih zdravniških izvidov.
En obisk traja eno uro. Za 20 minut sedemo in se prepustimo prijetnemu delovanju v Biospectrum kabini, nato pa še delovanju naprav Biospectrum. Za doseganje optimalnih učinkov je priporočljivo izvesti več obiskov, število teh pa se določi na osnovi bioenergetskih analiz ali zdravniških izvidov.

Komu bi priporočili terapije in katera bolezenska stanja zdravite?
Terapije lahko priporočim vsem, tako mladostnikom kot starejšim, saj omenjena tehnologija spodbudi učinkovito samozdravljenje obolelega organizma brez stranskih učinkov. Telesu vrača vitalnost in psihofizično moč. Pomaga pri stresu, depresijah, psihičnih težavah, nespečnosti, izgorelosti telesa, izvinih, zlomih, bolečih menstruacijah, težavah s prostato, hujšanju in odpravi celulita, obnavlja in zdravi kožo, izboljšuje mikro- in makrocirkulacijo, uravnava delovanje ščitnih hormonov in lajša revmatske bolečine in bolečine v sklepih ter mišicah, bolečinah v hrbtu, vratu …

Gotovo bi nam lahko povedali mnogo zgodb – preobratov, ki ste jih doživli pri strankah. Najbrž je za vas čisto vsak zadovoljstvo zase?
Res je. V vseh letih delovanja centra je pozitivne učinke delovanja Biospectruma izkusilo mnogo ljudi. Seveda je nastalo tudi veliko uspešnih zgodb. Zato vsakič znova, ko se pokažejo novi uspehi, delimo zadovoljstvo z uporabniki.

Kaj je vam dalo delovanje na tem področju?
Ob spoznanju, za kako kvalitetne pripomočke gre, se človeku porajata izziv in želja na drug način pomagati ljudem, kot je znana praksa in jo na splošno poznamo do sedaj.

 

Piše: Polona Krušec